Marxa dels Roures

Montblanc donarà el tret de sortida a la Marxa dels Roures aquest cap de setmana

La prova s'amplia, aquesta cinquena edició, amb una nova modalitat, la Fanàtic Roures, de gairebé 130 quilòmetres

Montblanc serà l’escenari, aquest cap de setmana, de la cinquena edició de la Marxa dels Roures, una prova organitzada pel club excursionista Alliberadrenalina. L’edició d’aquest 2018 presenta diverses modalitats de cursa, adaptada a les diverses necessitats i inquietuds dels corredors.

En total, 950 corredors i corredores participaran aquest dissabte i diumenge a la Marxa dels Roures. Hi ha fins a cinc circuits diferents i sis opcions de participació. Des de la Canicros, de 8,3km, fins a la Petita Marxa dels Roures, de 16km, la Roures Clàssica de 28km o la Roures Extrem, de 100km. Enguany, com a novetat, s’ha creat una nova modalitat, la Fanàtic Roures, dissenyada especialment per als més valents i amants de la muntanya, i que combinarà la Roures Extrem amb la Roures Clàssica. Els participants d’aquesta modalitat, doncs, faran en un cap de setmana gairebé 130km. En aquesta edició, s’ha volgut dotar de més tecnicitat la cursa de 100 Km, amb trams complexes.

Tot i que s’esperen pluges per aquest cap de setmana, des de l’organització s’espera que es pugui desenvolupar amb normalitat l’activitat. En total, prop de 950 persones participaran a la Marxa dels Roures. David Vallverdú, del club excursionista Alliberadrenalina, assenyala que aquesta xifra és lleugerament inferior a la de l’edició passada, quan es va superar el miler, però destaca que es potencien les curses llargues.

Aquest dissabte, 27 d’octubre, a les sis del matí es farà la primera sortida, que correspindrà a la modalitat Extrem. A les 8 h. s’encetarà la Marató i a les 9.30 h., la Canicross. Diumenge, 28 d’octubre, a les 8 del matí es donarà el tret de sortida a la Roures Clàssica.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp