Arxiu

Montblanc engega la campanya 2×1 de calçotades amb visita guiada

Fins a finals de març, qui reservi una calçotada a un restaurant de la vila tindrà una oferta en la visita

Montblanc tornar a posar en marxa, per tercer any consecutiu, la campanya de promoció turística que uneix dos elements d’interès com són la calçotada i les visites guiades al nucli històric de la capital de la Conca de Barberà.

Vist el bon resultat de la col·laboració iniciada el 2014 entre l’Oficina de Turisme de Montblanc i els restaurants del municipi (Montblanc, la Guàrdia dels Prats, Prenafeta i Rojals), es reedita la promoció durant els propers deu caps de setmana: des del dissabte 16 de gener fins el diumenge 20 de març. Els clients que hagin reservat una calçotada a qualsevol dels establiments del municipi durant el cap de setmana tindran una oferta de 2×1 per a la visita guiada a Montblanc el mateix dia que facin la calçotada.

Amb aquesta iniciativa es relaciona l’element patrimonial i històric de Montblanc amb el component gastronòmic de la calçotada. Qui hagi triat fer-la al municipi té el valor afegit de visitar el nucli històric de la vila a un preu més avantatjós.

La visita guiada començarà a les 11,30h a l’Oficina de Turisme de Montblanc (a l’antiga església de Sant Francesc) i té una durada d’una hora i mitja durant la qual es visiten el recinte emmurallat, places i carrers del nucli antic, les esglésies de Santa Maria i de Sant Miquel.

Els restaurants que participen en la promoció són Cal Colom, Cal Jordi, Cal Magret, El Call de Montblanc, El Cortijo, Fonda Castlà, Mil·lenium, el Molí del Mallol i l’Ull de la Vila, de Montblanc; Heretat Masia Poblet, de la Guàrdia dels Prats; Cal Gaya, de Prenafeta; i la Socarrimada, de Rojals.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp