Montblanc engega la campanya ‘Entorn N@tural’

Té com a objectiu la conscienciació ciutadana per garantir la preservació de la natura

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Montblanc impulsa, amb el suport de la Diputació de Tarragona, la campanya Montblanc Entorn N@atural, que té com a objectiu la conscienciació ciutadana per garantir la preservació de la natura amb activitats ciutadanes i també amb unes xerrades adreçades a les escoles per implicar als més joves. 

La primera de les activitats de preservació de l’entorn natural i de neteja està programada per diumenge 5 de juny a l’entorn del riu Francolí i la Sallida. L’activitat, que coincidirà amb el Dia Mundial del Medi Ambient, dona el tret de sortida “a les accions que neixen amb la voluntat de donar a conèixer la riquesa de l’entorn natural que té Montblanc i també la importància de preservar-lo” apuntava Santi Porta, regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Montblanc. 

Les properes activitats tindran lloc l’11 de juny al barranc de la Pasquala i el 25 de juny a la Vall, en un indret que es farà públic uns dies abans. Pel que fa a les conferències a les escoles es desenvoluparan durant el mes de setembre i es realitzaran a les escoles Les Muralles, Mare de Déu de la Serra, a l’Institut Martí l’Humà i també a Tilmar. 

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook