Ràdio Montblanc

Montblanc envolta la muralla amb una gran sardana

Unes 1.500 persones han ballat una sardana al voltant del recinte emmurallat

Montblanc ha envoltat la muralla amb una gran sardana formada per 1.500 persones. Aquest era un dels grans reptes de la capitalitat de la sardana que el municipi ostenta aquest 2018.

Ràdio Montblanc hi ha col·laborat de manera activa, retransmetent en directe la cobla que ha fet sonar la sardana ‘Montblanc, Capital de la Sardana 2018’ i també la Santa Espina. Els assistents a la gran sardana l’han pogut escoltar a través dels diversos altaveus instal·lats al llarg del recinte emmurallat.

La cobla ha interpretat les sardanes des de la plaça de Sant Francesc, i les més de 1.500 persones han ballat les sardanes al voltant del quilometre i mig del recinte emmurallat de la vila. Les imatges han estat espectaculars, i han recordat a l’acte que l’ANC va fer l’any 2013 i que va envoltar la muralla de Montblanc amb una gran cadena humana, també en el marc de l’Acampada Jove.

De fet, la participació de molts dels acampats i acampades al festival ha estat clau per poder realitzar amb èxit aquesta gran sardana, que serà una dels imatges de la capitalitat de la sardana d’aquest 2018.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp