Cedida

Montblanc es manifestarà diumenge per reclamar les obres de l’A-27 i de túnel del Coll de Lilla

Es tallarà la carretera a la rotonda de l'autopista a les sis de la tarda

Montblanc tornarà a sortir al carrer aquest proper diumenge 5 d’agost per reclamar la finalització de les obres de l’A-27 i del túnel del Coll de Lilla. L’Ajuntament de Montblanc ha convocat una concentració aquest diumenge a la rotonda d’entrada a l’autopista. Com ja es va fer l’agost de l’any passat, el consistori vol reclamar novament que s’accelerin les obres del túnel i de l’A-27 per evitar els problemes de trànsit que es generen a l’estiu.

L’alcalde, Josep Andreu, assegura que “llastimosament la situació a l’agost de l’any passat és la mateixa que aquest 2018. Durant aquest any s’hi ha treballat molt poc”, i afegeix que “a aquest pas ni en quinze anys tindrem el túnel acabat”. L’alcalde reclama que a la Conca de Barberà encara no s’hi ha treballat i assegura que “a l’estiu hi ha molts problemes de trànsit, i el túnel ho solucionaria”. Andreu destaca que “des del 2006 que es van adjudicar les obres, i estem insistint i de moment no hi ha resultats “.

La concentració està convocada a les sis de la tarda i està previst que es talli la carretera durant mitja hora. Els ajuntaments de la Conca de Barberà i també el de Valls s’han sumat a la convocatòria d’aquest diumenge.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp