Montblanc es torna a sumar a la Setmana de la Pedra Seca amb una caminada de #Safrània365

Tindrà lloc el proper 25 de novembre

El proper dissabte 25 de novembre torna el Tast de pedra seca. El calendari de #Safrània365, que cada any organitza l’Ajuntament de Montblanc a través de l’Oficina de Turisme, va incorporant propostes singulars i aquesta es repeteix després de l’exitosa estrena en l’edició anterior.

Es tracta d’un recorregut per conèixer construccions de pedra seca en companyia del divulgador naturalista montblanquí Manel Martínez que inclou un tast de productes agroalimentaris de proximitat de la cooperativa Fet a la Conca.

S’emmarca dins la 4a edició de la Setmana de la Pedra Seca que tindrà lloc del 24 de novembre al 3 de desembre, amb més d’una quarantena d’activitats arreu del territori. L’objectiu és promocionar i donar valor a aquesta tècnica a través d’entitats, col·lectius i voluntaris que treballen en el manteniment i divulgació d’aquest patrimoni singular.

Ja estan obertes les inscripcions a 10€. L’activitat, que tindrà una durada de tres hores i mitja, té un aforament limitat, cal dur calçat adequat, i és necessària la inscripció a través del web www.safrania365.cat

La trobada serà a les 9 del matí a l’Oficina de Turisme, des d’on els participants es desplaçaran en vehicle fins al punt d’inici de la caminada. Serà circular i permetrà conèixer diversos sistemes de construcció segons les ubicacions i els usos.

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook