Oficina de Turisme de Montblanc

Montblanc estrena nova senyalització turística

Aquesta inversió forma part del projecte de construcció de la nova Oficina de Turisme estrenada al juliol

La passada setmana es va completar la col·locació dels nous senyals turístics per a vianants que estaven inclosos en el projecte de construcció de la nova Oficina de Turisme de Montblanc ubicada a l’antic celler modernista obra de Cèsar Martinell.

Fa unes setmanes es va procedir a retirar els pals i les lames de l’anterior model de senyalització que tenia 15 anys d’antiguitat. La nova senyalització millora en aspectes tècnics com la resistència, el disseny i la facilitat per treure o incorporar lames d’indicació.
La senyalització segueix un circuit que comença i acaba a la nova oficina de turisme i substitueix l’antic recorregut que tenia l’antiga església de Sant Francesc com a punt de sortida i arribada.

En totes les lames s’utilitza el color corporatiu de l’Ajuntament de Montblanc i s’indica amb claredat aquells indrets que no es pot perdre qui visita la vila per primera vegada: els museus, els monuments civils i religiosos o els espais emblemàtics (plaça Major, pla de Santa Bàrbara, portal de Sant Jordi,..). Com a novetat, s’ha incorporat una indicació per accedir a la visita a la muralla pel carrer de la muralla d’Alfons III.

S’han potenciat espais que agraden molt els visitants com són el carrer de la Plebania, el Pla de Santa Bàrbara i l’entorn de Santa Maria.

La inversió realitzada serveix per tancar el projecte de la nova oficina de turisme que també va incloure tres plafons de benvinguda situats a les principals entrades al nucli de Montblanc.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp