Montblanc fa balanç del 2022 amb el sector turístic

Durant la reunió també es van presentar els esdeveniments previstos per aquest 2023

L’àrea de turisme de l’Ajuntament de Montblanc ha fet balanç del 2022 amb el sector turístic de la vila, en una reunió celebrada aquest dimarts a l’Ajuntament, coincidint amb el Dia Internacional del Guia de Turisme.

La regidora de Turisme, Núria Besora, va fer la presentació acompanyada de dos dels tècnics de l’àrea. Van anar repassant l’activitat de l’any passat estructurada en catorze apartats, fent referència a dades estadístiques, l’organització d’esdeveniments, les novetats de l’any, la col·laboració amb altres entitats i organismes, i la presència als mitjans de comunicació i a les xarxes socials.

Aquesta informació està recollida en un document que es pot consultar a www.montblancmedieval.cat
Posteriorment es van presentar les principals línies d’actuació de cara a 2023. Es donarà continuïtat a propostes d’èxit com són #Safrània365 i l’organització dels tres festivals turístics. En aquest sentit es va destacar que Terrània arribarà a la 20a edició i Clickània a la 15a, sens dubte trajectòries consolidades entre el públic. Es va esmentar la recuperació de Brickània, el festival que es va veure més afectat per les restriccions de la pandèmia.

Es va fer un repàs del material de comunicació i les campanyes previstes per donar continuïtat a la tasca de promoció i divulgació dels atractius de Montblanc i les experiències turístiques que s’hi poden viure. Aquesta funció de l’Oficina de Turisme s’ha anat adaptant a les tendències del mercat i que segueix garantint l’arribada i acollida de milers de visitants cada any.

A l’acte hi van assistir representants d’empreses i entitats vinculades a l’activitat turística, amb una àmplia presència dels integrants del col·lectiu de Respira Montblanc, que van aprofitar per comentar la situació actual de l’activitat previstes i les previsions a curt i mig termini.

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook