Montblanc farà una consulta per conèixer l’interès de posar en marxa una piscina coberta

Una de les opcions és cobrir l'actual piscina municipal amb una coberta retràctil

L’Ajuntament de Montblanc farà una consulta popular al setembre per conèixer quin tipus de piscina coberta volen les montblanquines i els montblanquins. 

Fa anys que es parla de construir una piscina coberta, però encara cap Ajuntament ha fet el pas. L’actual equip de govern assegura que la voluntat de la consulta, els detalls de la qual encara no s’han donat, és determinar el nivell de compromís que la ciutadania té amb aquesta instal·lació. 

A la consulta es preguntarà entre construir una piscina coberta nova o utilitzar l’actual piscina municipal i poder-la cobrir durant uns mesos l’any amb una estructura retràctil. Ho ha explicat el regidor d’esports i primer tinent d’alcalde, Francesc Benet, que assegura que “alguna pregunta ja l’hem fet, i sabem que la gent vol una piscina coberta, però volem saber el nivell de compromís amb el sí a la piscina”.

Francesc Benet, regidor d’esports de Montblanc

El govern assegura que la principal línia de treball és instal·lar una coberta per climatitzar la piscina actual. A més, asseguren, que amb la fultura caldera de biomassa que s’instal·larà a la zona esportiva, es podrà climatitzar la instal·lació.

Benet parla de com volen climatitzar la futura instal·lació

L’Ajuntament preveu realitzar la consulta després de la festa major, un cop passada la temporada d’estiu.

Un estiu ple d’activitats esportives

Tot plegat s’ha anunciat a les portes de l’estiu, que arriba carregat d’activitats esportives. Després de dos anys marcats per la pandèmia, la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Montblanc ha tornat a programar totes les activitats que es feien habitualment, que han tingut una molt bona acollida amb més de 420 inscrits. Hi ha activitats per als més petits, joves i adults.

També els clubs esportius de Montblanc han programat campus d’estiu de futbol, tennis, bàsquet, patinatge o pàdel, entre d’altres. Ho detalla el tècnic d’esports de l’Ajuntament, Xavier Arquè.

Xavier Arquè, tècnic d’esports de l’Ajuntament de Montblanc

La piscina de Montblanc obrirà portes per Sant Joan i durant tot el cap de setmana l’entrada serà gratuita. Obrirà de dilluns a diumenge i fins l’11 de setembre, d’11 del matí a les 7 de la tarda.

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook