Montblanc i Costa Rica faran un intercanvi cultural

El grup Aserrí de San José visita Montblanc al maig, i l'any vinent els Amics dels Gegants viatjaran a Costa Rica

Montblanc i Costa Rica faran un intercanvi cultural aquest any i el vinent. Aques proper mes de maig, per les festes de Sant Maties, els Amics dels Gegants de Montblanc rebran al Grupo Cultural Aserrí de la ciutat de San José de Costa Rica.

El grup cultural, que portarà també els seus gegants i capgrossos, participarà en diversos actes a les festes de Sant Maties de Montblanc, com ara la Torbada Gegantera que organitzen cada any els Amics dels Gegants de Montblanc. I l’agost del 2023 seran els Amics dels Gegants els que viatjaran a Costa Rica. Es tracta de l’intercanvi cultural més internacional que ha fet mai l’entitat, en els seus gairebé 30 anys d’història.

Roger Sánchez, cap de colla dels Amics dels Gegants, parla de l’intercanvi amb Costa Rica

El grup de Costa Rica arribarà a Catalunya el 7 de maig i s’hi estarà fins al dia 20. El grup, a més de participar a les Festes de Sant Maties de Montblanc, també farà turisme per conèixer Montblanc, Poblet, el Delta de l’Ebre, Barcelona o Tarragona. A més, també participaran a la Ciutat Gegantera que el dia 15 de maig tindrà lloc a Sant Boi de Llobregat.

Núria Besora, regidora de cultura de l’Ajuntament de Montblanc

Els Amics dels Gegants faran aquest intercanvi cultural amb el suport de l’Ajuntament de Montblanc, la Diputació de Tarragona i el Departament de Cultura de la Generalitat.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp