Sílvia Romero

Montblanc i la Conca esperen l’arribada dels Reis d’Orient

Els pobles de la comarca han preparat cavalcades per rebre Melcior, Gaspar i Baltasar

Montblanc ho té tot a punt per l’arribada dels Reis d’Orient aquest dimarts. La cavalcada sortirà a les sis de la tarda des de la residència Llar Conca de Barberà. La cavalcada recorrerà els carrers de la vila per, després, arribar a la plaça Major, on dirigiran unes paraules a tots els nens i nenes, i on l’alcalde els farà entrega de les claus del poble per poder repartir tots els regals. Aquest 2016 farà 108 anys que Montblanc celebra la cavalcada dels Reis d’Orient.

Els reis també arribaran aquest dimarts a tots els pobles de la Conca de Barberà, si bé alguns arribaran demà dimecres. A Barberà seran rebuts a l’Ajuntament a les 6 de la tarda, mentre que a l’Espluga la cavalcada començarà a dos quarts de set i acabarà al teatre del Casal.

A Pira també rebran els reis a la sis de la tarda al local dels Jubilats i a Rocafort a dos quarts de vuit al carrer Doctor Barrera. A Santa Coloma de Queralt, l’Associació Amics dels Reis de Santa Coloma, prepara l’arribada de Ses Majestats per les sis de la tarda. Els Reis d’Orient arribaran a Sarral a les set de la tarda al carrer de l’Orient. Hi haurà parlaments al balcó de l’Ajuntament i Ses Majestats visitaran Vallverd i Montbrió de la Marca.

A dos quarts de set de la tarda, a Solivella, es recolliran els fanalets a la plaça Major per rebre els Reis. Hi haurà cavalcada que acabarà al local de la Societat per repartir els regals. Vilaverd rebrà Ses Majestats a l’estació de tren. Com és tradicional, Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a les set de la tarda amb transport públic i amb l’ajuda del grup de joves del municipi.

Els Mags arribaran a Vimbodí i Poblet a les sis de la tarda quan està previst el tradicional recorregut per la població.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp