Oficina de Turisme Montblanc

Montblanc il·luminarà la muralla totes les nits d’estiu

El nou sistema de leds, instal·lat a la muralla Sant Francesc i Sant Jordi, s'utilitzava ara només les nits del cap de setmana

La muralla de Montblanc estarà il·luminada totes les nits d’estiu. El tram de muralla de Sant Francesc i Sant Jordi va estrenar, fa uns mesos, un nou sistema d’il·luminació amb leds que juga amb els colors. El tram il·luminat de la muralla Sant Jordi es va estrenar per la Setmana Medieval, i durant aquests mesos s’ha utilitzat les nits de divendres i del cap de setmana.

Ara, coincidint amb la temporada turística, l’Ajuntament de Montblanc vol utilitzar aquest sistema d’il·luminació com un recurs turístic més, i el tram de muralla s’il·luminarà cada nit fins a les Festes de la Serra amb diverses tonalitats. “Volem aprofitar al màxim aquest recurs”, explica el primer tinent d’alcalde, Francesc Benet. A més, els divendres d’estiu, que hi haurà visites guiades al recinte emmurallat de la vila, també s’il·luminarà per l’ocasió, per complementar la visita dels turistes a les torres de la muralla.

Un cop passat l’estiu, després de les Festes, l’Ajuntament replantejarà novament quins dies i hores s’il·lumina la muralla amb aquest sistema.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp