Montblanc impulsa una campanya comercial en el marc de les Festes de Sant Maties

Es trobaran butlletes a les botigues fins al 15 de maig

Montblanc ha engegat una nova campanya comercial que té la llegenda de Sant Maties i la plaga de llagostes com a protagonista. Explica la llegenda que les montblanquines i els montblanquins van aturar una plaga de llagostes després d’encomanar-se a Sant Maties. Amb aquesta llegenda de rerefons, la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Montblanc, a través de l’Oficina de Treball als Barris, ha creat una nova campanya.

La iniciativa impulsada amb el suport dels comerços de la vila, fomenta el consum a les botigues Montblanc. Des d’ara i fins al dia 15 de maig totes les persones que facin compres als comerços de la vila seran obsequiades amb butlletes. Quantes més butlletes, més possibilitats d’endur-se a casa una samarreta de la campanya amb el disseny de Ginuski. Les butlletes caldrà dipositar-les a l’urna que es troba a l’Ajuntament.

Així mateix, des de l’Oficina de Treball als Barris i la regidoria de Comerç també s’anima a les veïnes i veïns que comparteixin, a través d’stories d’Instagram, les seves compres etiquetant a @ajuntamentmontblanc

La iniciativa forma part de les accions que es desenvolupen coincidint amb la festivitat de Sant Maties, que s’escau el 14 de maig i que a Montblanc és sinònim de les tradicionals Festes.

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook