Ajuntament de Montblanc

Montblanc ja té a punt el programa d’actes de Carnaval

Aquest dilluns es van obrir les inscripcions per participar a la rua

Montblanc ja té a punt el programa d’actes de Carnaval d’aquest any, que començaran el proper 12 de febrer amb els més petits com a protagonistes. Els alumnes de l’escola Les Muralles faran el carnaval al pati, mentre que els nens i nenes de l’escola Mare de Déu de la Serra faran una rua de carnaval fins a la plaça Major. L’endemà, el dia 13 de febrer, seran els nens i nenes de la Llar d’Infants Els Merlets també faran una rua fins a la plaça Major.

El dia central d’actes, però, serà el dissabte dia 14 de febrer, quan arribarà el Carnestoltes a Montblanc. Ho farà acompanyat d’una rua infantil i de la Bandarra Street Orkestra. Sortirà a les 12 del migdia de la plaça Poblet i Teixidó per arriba cap a la 1 a la plaça Major, on es farà la lectura del manifest del Carnestoltes, un acte que podreu seguir en directe a Ràdio Montblanc. En acabar, a la plaça Major, hi haurà la tradicional Xeringa Montblanquina.

La gran rua de carnaval es farà dissabte a partir de les 6 de la tarda pels carrers i places de la vila. Com cada any, la sortida serà des de la Residència-Llar Conca de Barberà, i acabarà a la plaça de Sant Francesc. El dia s’acabarà amb una festa al pavelló del Casal Montblanquí a partir de les 12 de la nit, amb U-Rock i els Dj’s Enredu i Energy. Les entrades tindran un preu de 5 euros anticipada i 6 a taquilla, i es podran comprar al pub EPD i a Le Pub.

Els actes s’acabaran el dimarts 17 de febrer amb l’enterrament de Sa Majestat Carnestoltes, la lectura del testament i l’entrega de premis. L’acte també serà retransmès en directe a Ràdio Montblanc.

Les inscripcions i els premis
Per poder participar a la rua de Carnaval cal fer una inscripció prèvia, que es pot fer des d’aquest dilluns a l’Oficina de Turisme.

Els premis són com altres anys. El primer premi està dotat amb 700 euros, el segon amb 500 i el tercer amb 300. La resta, del quart al vintè està dotat amb 100 euros.

A la festa de dissabte a la nit al pavelló del Casal Montblanquí també hi haurà premis, fins a un total de 25, la majoria sopars i dinars a restaurants de Montblanc.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp