Ràdio Montblanc

Montblanc mostra el seu suport a Rigau, Ortega i Mas per la imputació del 9-N

Es va aprovar una moció per unanimitat de tots els regidors del consistori

L’Ajuntament de Montblanc va mostrar ahir el seu suport al president Artur Mas, la consellera Irene Rigau i l’ex vicepresidenta Joana Ortega per la imputació del 9-N anunciada aquest dilluns. Tots els grups municipals van condemnar els fets i van mostrar el seu suport als imputats, a més de rebutjar l’actuació del govern espanyol.

La moció es presentarà durant les properes setmanes als plenaris de diversos ajuntaments del país, acordada en una reunió de l’Associació de Municipis per la Independència, l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural.

Tot i que el text encara no s’ha completat el text, el batlle demanava el suport de tots els regidors «perquè nosaltres, com a Ajuntament, vam demanar que es posessin les urnes i , ara , és de jsutícia que ens mostrem contraris a aquestes imputacions que tenen un rerefons polític». La FIC, CiU i la CUP també hi van votar a favor.

Andreu va destacar, a més, que els alcaldes de l’AMI s’estan plantejant diverses mobilitzacions de cara al dia 15 d’octubre, quan està previst que declari el president Mas, just el dia que farà 75 anys de l’afusellament del president Companys.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp