Montblanc obre un canal a l’aplicació eAgora per millorar la comunicació amb la ciutadania

L'app ja està disponible per a dispositius Android i Apple

L’Ajuntament de Montblanc ha obert un canal a l’aplicació eAgora, un nou aplicatiu per a mòbils que, asseguren, permetrà millorar i incrementar la comunicació amb la ciutadania.

L’aplicació, que ja es pot descarregar per a dispositius Android i Apple, permet a l’usuari estar subscrit a diversos canals segons els seus interessos. A més, també permetrà a les entitats de la vila publicar els seus actes. També els comerços en podran fer ús, anunciant ofertes i promocions.

Aquesta aplicació, en un futur, acabarà substituint l’eBando, l’actual aplicació per a mòbils per comunicar-se amb la ciutadania. La nova app eAgora permetrà, d’una banda, als comerços, botigues i entitats disposar d’un espai gratuït per comunicar tot el que vulguin.

L’eÀgora també disposarà d’un espai per a promocionar-hi esdeveniments culturals, esportius o socials a través d’una agenda pública. L’eina, en aquest cas, permetrà planificar millor els esdeveniments, evitar la coincidència d’actes i poder centralitzar tots els actes en un mateix espai.

Núria Besora, regidora de comerç, cultura i turisme de l’Ajuntament de Montblanc

També s’hi podran enviar incidències

L’aplicatiu serà també una eina que possibilitarà millorar la comunicació entre els montblanquins i l’Ajuntament, ja que els veïns podran reportar-hi incidències i fer-ne arribar fotografies i localitzacions. L’eAgora també incorporarà l’actual informació relatives a la gestió municipal.

Per tal que les entitats es facin seva l’aplicació i l’utilitzin com un canal més de difusió, l’Ajuntament de Montblanc convocarà reunions amb tots els agents implicats per explicar-ne el funcionament.

Besora explica que es faran reunions amb les entitats

Actualment seguiran en actiu els dos aplicatius: eBando i eAgora, encara que en breu s’espera que s’uneixin en una única aplicació.

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook