Montblanc participa de la campanya “Compra i Descobreix Catalunya”

És la 13a edició d'aquesta campanya conjunta de dinamització comercial i territorial

L’Ajuntament de Montblanc i la Unio de Botiguers i Comerciants de Montblanc participen de la 13a edició de la campanya comercial ‘Compra i Descobreix Catalunya”, que va començar el dia 1 de juny i s’allargarà fins al dia 30 d’aquest mes. L’objectiu és donar suport al petit comerç de proximitat i promocionar el turisme local.

La campanya està organitzada per 34 municipis dels 36 que formen la Xarxa de Barris Antics amb Projectes amb el suport de les associacions de comerciants locals i les 4 Diputacions: Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona. A Montblanc participen a la campanya més de 75 establiments socis de la Unió de Botiguers de Montblanc.

A les comarques de Tarragona, participen d’aquesta campanya els municipis de Falset, La Sénia, L’Arboç, L’Espluga de Francolí, Montblanc, Santa Coloma de Queralt, Ulldecona i Vilallonga del Camp. 

Durant el mes de juny, les persones que compren als establiments adherits a la campanya poden participar en el sorteig de 1.190 premis per a dues persones per visitar els 34 municipis organitzadors. Les participacions es poden fer mitjançant butlletes de paper en cadascun dels comerços participants o digitalment a través del portal web participa.xarxabarris.cat, omplint les dades personals i adjuntant el tiquet de la compra. Aquesta plataforma afavoreix la reducció del consum de paper i la cura del medi ambient. 

Els 34 municipis repartiran 34 experiències valorades en més de 3.800 €. Un comerciant de cada municipi organitzador també tindrà premi. Els guanyadors podran descobrir Catalunya des del mes de juliol de 2023 al març de 2024.

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook