Cedida

Montblanc prepara un Nadal ple d’activitats per a totes les edats

Una de les principals novetats és el canvi de recorregut de la cavalcada de Reis

Montblanc viurà, un any més, un Nadal carregat d’activitats. Com ja és habitual, els actes més tradicionals tindran un major protagonisme i arriben amb algunes novetats com el nou recorregut de la cavalcada dels Reis Mags.

L’Ajuntament torna a apostar pel Casal de Jocs, el parc infantil de Nadal, que es durà a terme el 27, 28 i 29 de desembre al pavelló del Casal Montblanquí. L’horari serà d’onze a una del migdia i de quatre a vuit de la tarda. Com ja es va fer en passades edicions i, gràcies a la col·laboració de la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc, els infants de la vila podran gaudir d’un abonament per a tots els dies. El preu d’aquest serà de 10€ i per aconseguir-lo caldrà presentar la butlleta degudament segellada a l’entrada del parc.

Divendres 30 de desembre a les 6 de la tarda a la sala de les Corts Catalanes la companyia Samfaina de Color representarà Cabaret Patufet és material sensible. És un espectacle de música, cançó, conte, poesia i endevinalles per als més petits. Creatiu, emotiu, delicat, divertit i participatiu. L’entrada costarà 3€ i serà gratuïta amb l’abonament del parc de Nadal.

També aquest any es durà a terme una nova edició de la Sant Silvestre montblanquina, el dia 31 de desembre a la cinc de la tarda. La cursa ha previst un recorregut que començarà i acabarà a la plaça de Sant Francesc. El dia 31 clourà un any més amb la revetlla popular de Cap d’Any B’17 organitzada per l’Associació Juvenil Barjaula, que enguany es tornarà a fer a la carpa instal·lada a la plaça de Sant Francesc amb la música en directe de Ragga Tunning i Dj Albert Sala.

Una de les novetats d’enguany és una tarda d’activitats al carrer per als més joves. El dimecres 3 de gener de 4 a 8 de la tarda el més valents podran gaudir de la instal·lació d’un rocòdrom amb una tirolina de 10 metres a la plaça Major. L’activitat es durà a terme de 4 a 8 de la tarda i també comptarà un brau mecànic i un inflable pels mes petits.

Nou recorregut de la cavalcada de Reis
Un dels canvis més destacats és el recorregut de la cavalcada de Reis. A les 6 de la tarda sortirà de l’avinguda Doctor Folch, i no de l’Avinguda Manel Ribé com es feia fins ara. Des d’allà, recorrerà tota la Muralla Sant Jordi fins arribar a Sant Francesc, allà baixarà el carrer Major, passant per la plaça Santa Anna i la Muralla Santa Tecla per enfilar l’últim tram del recorregut, el carrer Riber i Plaça Major on com ja és tradicional els reis es dirigiran a la casa de la vila on seran rebuts per les autoritats.

El caga Tió tindrà lloc el dissabte 24 de desembre a partir de les 12 del migdia a la plaça Major. Com cada any es recollirà menjar que serà destinat a Càrites Montblanc. El Patge Carter arribarà a la vila diumenge 1 de gener a les 12 del migdia. També hi haurà les exposicions i els concurs familiar de pessebres Vila de Montblanc. El concerts de la Coral Flor de Lis, la missa del gall i les activitats de les entitats completen el programa d’actes de Nadal a Montblanc.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp