Club Atlètic Montblanc

Montblanc prepara una nova edició de la cursa de Sant Silvestre

Es farà el dia 31 de desembre i recaptarà fons per La Marató de TV3

El Club Atlètic Montblanc ja ha obert les inscripcions de la novena edició de la Sant Silvestre Montblanquina que, com cada any, tindrà el dia 31 de desembre, el darrer dia de l’any. Els diners recaptats es destinaran a La Marató de TV3.

La cursa repeteix enguany format tenint en compte la bona rebuda que va tenir l’any passat, i la sortida i arribada es tornarà a fer a la plaça de Sant Francesc. La distància de la Sant Silvestre Infantil és d’uns 500 metres mentre que la popular és de 3400 metres.

Com cada any la Sant silvestre es veurà acompanyada de tota una gran varietat de serveis com música durant la cursa, berenar per a tots els participants, sorteig de regals dels col·laboradors, bossa del corredor, photocall,… tot perquè els corredors i corredores gaudeixin al màxim corrent l’últim dia de l’any.

Pel que fa a les inscripcions tant de la Sant Silvestre Popular com de la infantil, es poden fer presencialment a les botigues Arasport o a Cal Vives de l’ 11 al 29 de desembre al preu de 3 euros. Per la Sant Silvestre Popular també es poden fer via web a www.atleticmontblanc.cat. Les inscripcions es tancaran el 29 de desembre o bé quan s’hagi arribat al límit, que és de 100 participants a la sant silvestre infantil i del 200 a la sant silvestre popular.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp