Montblanc programa el cicle CINC de cinema infantil en català

L'Ajuntament repartirà 200 entrades als alumnes de les escoles de la vila

L’Ajuntament de Montblanc lliurarà 200 entrades per als alumnes de l’escola Les Muralles i del col·legi Mare de Déu de la Serra.

Circuit Urgellenc amb la col·laboració de l’Ajuntament de Montblanc han organitzat un nou cicle de cinema infantil en català que tindrà lloc els dies 26 de febrer i 5, 12 i 19 de març al Cinema del Casal.

“Amb l’objectiu de fomentar i facilitar que el cinema en català arribi a tots els alumnes de Montblanc, des de l’Ajuntament de Montblanc entregarem 200 entrades que seran lliurades als alumnes de les escoles de Montblanc”, explica la regidora de cultura, Núria Besora. A més a més, l’Ajuntament de Montblanc també sortejarà a través de les seves xarxes socials cinc entrades 5×1 per a cadascuna de les sessions.

Pel que fa a la programació: el dia 26 de febrer es projectarà “El gat amb botes: L’últim desig”, el dia 5 de març “El prodigiós Maurice”, el dia 12 de març “El cargol i la balena” i el 19 de març “Lil, el meu amic cocodril”.

Les sessions, amb un preu de 4€ per a petits i grans, s’iniciaran a partir de les cinc de la tarda. Val a dir que la sessió del dia 12 de març disposarà d’un preu especial de 3€ per als socis d’Òmnium

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook