Montblanc programa tres diumenges de teatre infantil

El cicle arrencarà el proper 26 de març

L’Ajuntament de Montblanc ha programat la segona edició dels ‘Diumenges en família’. Són tres sessions de teatre infantil per omplir el buit d’oferta cultural dirigida als més petits de la vila.

L’any passat va ser la primera edició, i després de la bona acollida que va tenir, la regidoria de Joventut n’ha programat una segona edició.

Núria Besora, regidora de joventut i cultura de l’Ajuntament de Montblanc

La programació inclou tres sessions de teatre que arrencaran el 26 de març i acabaran el 16 d’abril i que tindran lloc al centre cultural Sant Jordi. La primera sessió tindrà lloc el dia 26 de març amb l’espectacle ‘The great Circusman’ de la companyia Ruskus Patruskus. És un espectacle en anglès recomanat a partir de 8 anys fet en col·laboració amb l’acadèmia Liz’s House.

La segona sessió tindrà lloc el 2 d’abril amb l’espectacle ‘Alma’ de la companyia LaBú Teatre, dirigit a un públic familiar. Alma és un viatge poètic i sensorial a través de les quatre estacions de l’any, cada una amb una ànima pròpia que prendrà forma a través dels objectes i materials que s’anirà trobant la protagonista.

Finalment, el diumenge 16 d’abril tindrà lloc l’espectacle ‘Blauró’ de la companyia Boira Teatre, que explica una història que parla sobre la identitat de ser qui vulguis ser a través dels colors.

El preu de l’entrada per a cadascuna de les sessions serà de 3€ per espectacle. També hi ha l’opció d’adquirir un abonament de 5€ per als tres espectacles. Les entrades es poden adquirir a través del portal Codetickets de l’Ajuntament de Montblanc.

Els ‘Diumenges en família’ l’organitza l’Ajuntament de Montblanc amb la col·laboració de l’Oficina Jove de la Conca, el cicle CINC de cinema infantil en català, el CineXIC d’Òmnium Cultural i TDP Montblanc. De fet, les projeccions de cinema infantil en català que acaben aquest diumenge al cinema de Montblanc també s’han emmarcat en la mateixa programació.

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook