Montblanc programa un casal d’estiu per a joves de teatre, cinema i música

Es farà del 18 al 22 de juliol a la sala de les Corts Catalanes de Sant Francesc

La regidoria de joventut de l’Ajuntament de Montblanc ha programat el casal d’estiu Actua! Teatre, cinema i música. Una activitat adreçada a adolescents i joves que té com a objectiu principal endinsar els i les alumnes en el món de la interpretació i tot el que l’acompanya. 

Es durà a terme del 18 al 22 de juliol i està adreçat a joves de 12 a 17 anys i tindrà lloc a la sala de les Corts Catalanes del claustre de Sant Francesc. Les places són limitades i les inscripcions es realitzaran a l’Ajuntament de Montblanc del 30 de maig al 7 de juny. El preu de l’activitat és de 40€. 

El casal anirà a càrrec de l’escola Actuastudio i té com a objectiu treballar el món de la interpretació a través de la identificació, l’expressió i la gestió de les emocions, l’empatia amb els personatges i, conseqüentment, la millor comprensió de les situacions que els envolten. També es tindrà en compte la creativitat, la construcció d’escenes, l’expressió oral, la iniciativa i, la confiança i seguretat en un/a mateix/a. 

Sempre fomentant esforç, treball en equip, disciplina, respecte i tolerància vers el pluralisme i la diferència d’opinions, cultures o creences, alhora que aprenem a apreciar la creació artística i comprendre els llenguatges del teatre i del cinema, utilitzant les mostres com a eina d’expressió i representació.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp