Ràdio Montblanc

Montblanc programa un cicle d’activitats esportives per dinamitzar el parc de salut de la plaça Xavier Huguet

Es farà del 2 de maig al 20 de juny i estan adreçades especialment a la gent gran

Amb motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física, l’Ajuntament de Montblanc ha presentat un cicle d’activitats esportives per a gent gran que es duran a terme al parc de salut a l’aire lliure que hi ha a la plaça Xavier Huguet. S’han organitzat conjuntament amb el CAP de Montblanc i amb l’àrea de serveis socials del Consell Comarcal de la Conca.

Amb el títol ‘Donem vida al parc, fem salut’, del 2 de maig al 20 de juny es faran sessions cada dijous de 9 a 11 del matí, que inclouran activitat física, una xerrada i un esmorzar saludable. L’objectiu és fomentar l’esport entre la gent gran i també donar vida a aquest parc, que durant quatre anys ha estat pràcticament en desús. Ara s’han fet unes petites actuacions de millora per poder tenir les instal·lacions a punt.

Les activitats giraran entorn la pràctica esportiva i la vida saludable, i es faran xerrades sobre la importància de fer activitat, sobre la importància de la hidratació i també es farà una caminada i una festa final del cicle d’activitats.

Totes les sessions seran gratuïtes s i tots els participants rebran una bossa, una gorra i una cantimplora de regal. Les inscripcions es podran fer a l’Ajuntament de Montblanc fins al 25 d’abril.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp