Cedida

Montblanc promociona l’atractiu natural del municipi amb un vídeo

És el primer d'una sèrie d'espots que donen relleu al fet de ser Vila amb Caràcter

L’Oficina de Turisme de Montblanc ha presentat el primer dels vídeos promocionals que s’han realitzat aquest any amb l’objectiu de donar valor al ventall d’atractius del municipi. Tenen com a origen el fet que el passat mes de març Montblanc va ser declarat Vila Amb Caràcter per part d’Agència Catalana de Turisme i ja es poden veure a través de Youtube, Facebook i Twitter. S’ha previst que els espots tinguin una durada inferior als dos minuts i l’eix central comú de la sèrie és posar de relleu que Montblanc és una Vila amb Caràcter i que val la pena fer-hi una visita turística per moltes raons.

Per a començar, s’ha triat l’atractiu natural, ja que a la tardor hi ha molts visitants atrets pels paisatges variats del terme de Montblanc. El vídeo va ser gravat la passada primavera i se centra en un passeig pel Francolí per a tots els públics. És un dels tres recorreguts que es proposen des de l’Oficina de Turisme amb el suport de l’aplicació mòbil Natura Local, especialitzada en la difusió del patrimoni natural on es poden trobar prop de 400 excursions en família, itineraris a peu i en BTT, i suggeriments de vacances arreu de Catalunya.

Montblanc disposa ara mateix de tres rutes que es poden descarregar: Prenafeta, poble vell i Tossal Gros; Rojals, els Cogullons i la Bartra; i el passeig pel Francolí, que tal com es veu en el vídeo enllaça Montblanc amb la Font de la Ceba i discorre en paral·lel al riu fins al molí del Pas. És un recorregut pensat per poder anar amb nens, de poc menys de 4,5 km molt senzill i que es pot fer en una hora i mitja de caminada.

La resta de vídeos es presentaran durant els propers mesos i fan un repàs a elements d’interès com el patrimoni monumental, els museus i la gastronomia. L’Oficina de Turisme de Montblanc ja disposa d’altres vídeos de promoció que es poden consultar al canal de Youtube de Montblanc Medieval: visita guiada enogastronòmica, visita guiada a les pintures rupestres, Terrània i Clickània.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp