Ajuntament de Montblanc

Montblanc reconeix la temporada de les entitats esportives de la vila

Es van entregar el passat dimecres a la sala de plens de l'Ajuntament

L’Ajuntament de Montblanc ha reconegut les entitats esportives pels seus mèrits aconseguits durant la temporada 2017-2018. El passat dimecres 25 de juliol, la sala de plens va acollir els esportistes que van ser reconegut pel consistori.

L’equip infantil masculí del Club Futbol Sala Montblanc va ser reconegut per aconseguir el campionat de lliga de segona divisió després d’una excel·lent temporada. També l’equip masculí de pàdel del Club Tennis Montblanc va rebre un reconeixement per la seva bona trajectòria en la lliga catalana.

La plantilla del primer equip del Club de Futbol Montblanc va rebre també un reconeixement per la seva excel·lent temporada, quedant segons a la lliga, un fet que els va permetre poder jugar l’ascens a segona catalana que finalment no van poder aconseguir, però van omplir les grades de l’estadi municipal. En bàsquet, el consistori va voler reconèixer l’equip aleví del Montblanc per la seva excel·lent progressió durant la temporada, que els ha portat a ser campions de lliga del Baix Camp-Conca de Barberà, sots-campions territorials i els primers en la classificació de valors.

A títol individual, es va reconèixer a Lucía Gilabert Ottavi de la secció de patinatge de l’A.E. Montblanc per la seva dedicació i per ser la primera patinadora del club en assolir el nivell B. També es va reconèixer a Sergi Gasco Filella, de la societat de pesca La Bagra per la seva trajectòria a la categoria infantil.

Finalment, l’Ajuntament de Montblanc va voler reconèixer un esportista que no competeix ara a Montblanc però que hi va començar la seva carrera esportiva. Enguany es va voler reconèixer a Luka Hernández Zamora, jove jugador d’hoquei patins que es va formar a Montblanc i que ha passat per diversos clubs professionals com el Reus Deportiu. Com a jugador de l’equip, ha debutat a la OK Lliga i també a la Champions Lliga. A més, ha format part de la selecció catalana i espanyola U17 amb la qual va aconseguir el sots-campionat europeu i on també va ser el porter menys golejat.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp