Ràdio Montblanc

Montblanc reconeix la trajectòria de quatre entitats al ple d’honors i distincions

El Club Bàsquet Montblanc ha rebut la medalla d'or pels seus 50 anys d'història

L’Ajuntament de Montblanc ha celebrat, aquest divendres, el ple d’honors i distincions, on cada any s’atorguen les medalles de la vila a entitats que estan d’aniversari.

En aquesta ocasió, s’han entregat quatre medalles. La medalla de plata al Club Bàsquet Montblanc pels seus 50 anys d’història i tres medalles de plata als Torraires de Montblanc, als Amics dels Gegants i al Club Atlètic Montblanc pels seus 25 anys d’història.

Les quatre medalles s’han atorgat per unanimitat de tots els regidors del consistori. Durant el ple, que s’ha celebrat a la sala de les Corts Catalanes del Claustre de Sant Francesc, les entitats han agraït el reconeixement de l’Ajuntament i han fet algunes reivindicacions. Els Torraires, per exemple, han demanat més implicació dels ciutadans a la colla, mentre que els Amics dles Gegants han demanat un espai per poder exposar els seus gegants Els Veguers.

Ha estat un dels primers actes de la Festa Major de Montblanc, que donarà el tret de sortida oficial aquest dissabte a les 11 del matí amb el pregó de Protecció Civil.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp