Montblanc recull el premi Prestigia de la Generalitat pels 20 anys de Terrània

Van recollir el premi l'alcalde i el regidor de turisme acompanyats dels tècnics de l'Oficina de Turisme

La Generalitat de Catalunya, per mitjà del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) del Departament d’Empresa i Treball, ha guardonat l’Ajuntament de Montblanc amb el premi Prestigia per la seva trajectòria de 20 anys en la promoció i difusió de la ceràmica artística a través del festival Terrània.

Els premis es van entregar aquest dilluns a la tarda en el marc de la gala d’entrega dels Premis Nacionals d’Artesania i els Diplomes de mestre artesà/ana. L’alcalde de Montblanc, Oriol Pallissó i el regidor de turisme, Ramon de Domingo, van recollir el premi acompanyats dels tècnics de l’Oficina de Turisme de Montblanc.

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, van ser els encarregat d’entregar els guardons.

El premi reconeix l’Ajuntament de Montblanc per la seva trajectòria de 20 anys en la promoció i difusió de la ceràmica artística, mitjançant Terrània, Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc, que ha esdevingut un referent al país.

Terrània va néixer el 2003 i fruït del treball conjunt entre els ceramistes de la Conca de Barberà i el consistori de Montblanc, l’esdeveniment s’ha consolidat a nivell internacional. El nivell tècnic dels ceramistes participants, la qualitat de les exposicions, la varietat de les demostracions i dels tallers i la innovació en les activitats paral·leles, han fet que Terrània hagi esdevingut un referent a Catalunya i arreu.

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook