Ajuntament de Montblanc

Montblanc recupera el Curcubeu, la trobada intercultural

Tindrà lloc aquest dissabte 3 de juny

Després de deu anys, l’àrea de benestar social de l’Ajuntament de Montblanc ha decidit impulsar novament el Curcubeu, una trobada intercultural que es va celebrar durant diversos anys a la vila. Es tracta d’una festa on les diferents cultures que conviuen a Montblanc mostren part de les seves tradicions culturals i culinàries. La trobada tindrà lloc aquest proper dissabte 3 de juny i arrencarà al matí amb un toc de matinades a càrrec de l’Aula de Sons. Més tard, a dos quarts d’una del migdia, a la plaça Major, hi haurà tocs tradicionals de gralla i timbals, a càrrec de professors i alumnes de l’Aula de Sons.

El Curcubeu 2017 obrirà portes a les 6 de la tarda al claustre de Sant Francesc. S’han programat diverses activitats per als més petits, com ara un taller de Henna, un taller de cal·ligrafia xinesa, un taller de cal·ligrafia àrab i un darrer taller de trenetes africanes.A més, hi haurà actuacions en directe de Ilina Al Helua (19.00 h), Dahira Norou Daarayne (19.30 h) i del Grup de percussió i dansa africana “Africa pasteef” (20.00 h)

A 2/4 de 8 del vespre començaran “els tastets”, amb degustacions gastronòmiques de: Marroc, Romania, Senegal, Brasil i Catalunya. Els tiquets es podran comprar a partir de les 6 de la tarda. A més a la sala Sant Jordi es podrà visitar l’exposició “Refugiats, l’odissea cap a Europa”, amb fotografies de Sergi Càmera de la Diputació de Tarragona.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp