Ràdio Montblanc

Montblanc recupera la Mostra de Teatre Amateur

El grup Fila Zero ha programat cinc sessions de teatre del 13 de maig al 17 de juny

El grup de teatre Fila Zero de Montblanc ha decidit recuperar la Mostra de Teatre Amateur, que anys enrere s’havia celebrat amb gran èxit de públic i participants.

La companyia montblanquina vol, d’aquesta manera, intentar rellançar el seu projecte, que no passa pel seu millor moment. “Fa temps que ens falten espectadors i gent que vulgui venir a fer teatre, i creiem que amb la mostra ho podem aconseguir”, explica el director del grup Fila Zero, Albert Cartanyà.

A través d’una crida a les xarxes socials, la companyia va aconseguir contactar amb diversos grups de teatre del país que vindran a Montblanc per participar a la Mostra de Teatre Amateur. En total s’han programat cinc sessions de teatre, que tindran lloc els diumenge a la tarda del 13 de maig al 17 de juny.

La primera sessió, de fet, es farà en el marc de les Festes de Sant Maties, i serà un musical. La companyia Anem de Canto portarà al centre cultural Sant Jordi l’obra ‘A cop de rock’, un repàs musical a la història del rock català. Els preus de les entrades oscil·len entre els 8 i els 10 euros.

En aquesta edició el grup de teatre montblanquí no podrà presentar encara cap obra pròpia, però esperen fer-ho de cara a la tardor, organitzant una nova mostra de teatre amb companyies de la Conca de Barberà i de comarques properes. L’objectiu és donar una nova vida al grup de teatre.

Obres programades
:
Diumenge 13 de maig, 18.30h
‘A cop de rock’ de la companyia Anem de canto

Diumenge 20 de maig, 18:30h

‘Casats per amor,….a la pasta’, de la companyia Quadre escènic Sant Medir

Diumenge 27 de maig, 18:30h
‘Demà coneixeràs en Klein’ de L’Escotilló G.T

Diumenge 10 de juny, 18:30h
‘Burundanga’, de Cloteatre

Diumenge 17 de juny, 18:30h
‘Fullmonti’ de l’Associació Artística Kakaiba

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp