Montblanc registra bones xifres turístiques durant el pont de desembre

El 5 i 6 de desembre han sigut els dies amb més consultes de tot l'any a l'Oficina de Turisme

Montblanc ha sigut un dels atractius turístic del pont de desembre d’aquest 2021. Malgrat el fred, el vent i algun moment amb pluja, el nombre de visitants ha estat molt elevat com ho demostren les xifres registrades a l’Oficina de Turisme de Montblanc. S’han atès 281 consultes, que suposen 860 persones.

Els dies de màxima activitat foren el diumenge 5 i el dilluns 6, amb 72 i 82 consultes i 236 i 269 persones, respectivament. Es convertiren en els dos dies d’aquest 2021 amb major nombre de consultes ateses.

Les visites guiades han vist ampliat el seu nombre i han sortit dotze grups, per a un total de 178 persones. Fora de l’horari de visites ha estat recurrent fer referència als espais visitables que en aquestes dates han acollit un bon nombre de visitants, com ara l’església de Santa Maria, el Museu Comarcal, el Centre d’Interpretació de l’Art Rupestre i el Museu del Pessebre de Catalunya.

El sector de la restauració i l’allotjament ha treballat a ple rendiment i ha estat un magnífic preludi de les festes de Nadal.

Quim Queralt, tècnic Oficina Turisme de Montblanc
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp