Joan López

Montblanc reobre el centre de dia que ara utilitzarà Aprodisca

Les instal·lacions es van estrenar aquest dijous i seran utilitzades per persones amb discapacitat intel·lectual

Montblanc ha reobert el centre de dia, però amb un ús diferent. El servei, pensat en el seu inici per a persones grans depenents, no va tenir la resposta que l’Ajuntament s’esperava. Ara, després d’un temps tancat, el consistori l’ha cedit a Aprodisca, l’entitat montblanquina que treballa amb persones amb discapacitat.

Les instal·lacions serviran també com a centre de dia per a persones amb discapacitat intel·lectual. Es va inaugurar aquest dijous en el marc d’Aprodiscània, una sèrie d’actes que l’entitat ha programat durant tota la setmana per acostar la seva realitat a la comunitat.

El centre està equipat per poder fer les funcions de taller ocupacional. Tot està en una sola planta i a tocar del centre de Montblanc.

La gerent d’Aprodisca, Carme Sureda, destacava que “ens ha tocat la loteria, mai havíem tingut unes instal·lacions així”. L’Ajuntament les ha cedit per 25 anys. El regidor, Joan Casellas, va destacar que “després de veure que com a centre de dia per a gent gran no va funcionar, vam preguntar al territori i Aprodisca va ser la millor opció per ocupar aquestes instal·lacions”.

Aprodisca, amb més de 25 anys d’història, compta actualment amb més de 280 usuaris, entre Montblanc i la Selva del Camp. El centre que s’acaba d’estrenar rebrà, d’entrada, a una trentena d’usuaris

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp