RM

Montblanc surt al carrer per celebrar la diada de Sant Jordi

La plaça Major ha esta l'epicentre de les activitats durant tot el matí

Montblanc ha sortir al carrer aquest 23 d’abril per celebrar la diada de Sant Jordi. La plaça Major s’ha omplert des de primera hora de llibre i roses. També és un dia especial pels més petits, ja que Sant Jordi i la Princesa han visitat aquest dijous els centres escolars de la vila.

Aquest dia de Sant Jordi també s’han entregat els premis del Concurs de Dibuix i Montblanc també s’ha omplert de centenars de nens i nenes d’arreu de Catalunya que han gaudit de les visites guiades amb animació que ofereix l’Oficina de Turisme el dia de Sant Jordi.

Les parades de roses s’han instal·lat, no només a la plaça Major, també per tot el municipi. Al centre de la plaça Major hi ha una gran parada de llibres i també parades d’entitats i partits polítics.

La plaça Major també ha estat l’escenari, aquest dijous, de l’emissió en directe d’una programació especial de Ràdio Montblanc i l’Espluga FM Ràdio. De les 11 del matí a la 1 del migdia, el programa ‘Una colla de maixants’ ha fet una edició especial per viure en directe la diada de Sant Jordi. També s’ha fet a la plaça l’emissió del programa Espai Terra de TV3, presentat per Tomàs Molina. Al programa hi ha participat el Sant Jordi i la Princesa, un cuiner de Montblanc, entre altres.

Aquesta tarda, l’entrega de la rosa serà l’acte més destacat del dia a Montblanc, que coincideix amb la Setmana Medieval que aquest cap de setmana tancarà la seva 28ena edició.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp