Montblanc tanca els actes d’un Carnaval molt participatiu

Aquest dimarts es va enterrar el Carnestoltes i es va fer la lectura del testament

Montblanc va tancar aquest dimarts els actes del Carnaval 2024 amb l’enterrament del Carnestoltes i la lectura del testament i entregant els premis de la rua de Carnaval.

La plaça Major va acollir la lectura del testament, que va anar a càrrec de les ploraneres, interpretades per membres del ball de gitanes i gitanos de Montblanc. Com ja és tradició, el testament va repertir per tothom, especialment per l’Ajuntament.

Testament Carnestoltes 2024

En acabar, es van repartir els premis de la rua de Carnaval de Montblanc. Ja dissabte es van entregar els tres primers classificats de la categoria de comparses. Els primers van ser la comparsa ‘Galeria d’art’, els segons ‘Tina’s musical’ i ‘Els inuits al rescat de la balena’ es van emportar la tercera posició. I ahir el vespre es van conèixer els gauanyadors de la categoria de carrosses. Els Montblanquets es van emportar el primer premi, La Màgia del Carnaval la segona posició i Maya Canalla va aconseguir el tercer lloc al podi.

La rua va ser de les més participatives dels darrers anys, amb prop de 800 persones desfilant.

També es van entregar la resta de premis a les colles participants, gentilesa de l’Ajuntament de Montblanc i d’establiments de Montblanc.

L’acte es va acabar amb la crema del Carnestoltes i una encesa a la plaça Major de la colla infantil dels Dimonis de Montblanc.

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook