Montblanc tanca la Festa Major amb una gran participació a tots els actes

Els concerts de Mariona Escoda i Els Catarres van aplegar unes 2.000 persones en total

L’Ajuntament de Montblanc ha fet aquest dilluns una valoració positiva de la Festa Major 2022. En un comunicat, l’equip de govern destaca que “hem fet una aposta per la cultura i la tradició local”. El regidor de festes, Santi Porta, valora positivament tots els actes i l’aposta pel talent local. Destaca, per exemple, la primera edició del Festival Merlet, que durant 9 hores va omplir de música la Festa Major amb bandes exclusivament de la Conca de Barberà.

Entre elles, l’esperat retorn als escenaris del grup Quatre Cantons, que feia 25 anys que no tocaven junts. Després de la bona acollida del festival, l’organització espera poder continuar-lo en properes edicions.

Santi Porta, regidor de festes de Montblanc

Pel que fa als concerts, els de Mariona Escoda i Els Catarres, van reunir un miler de persones cada un. En aquest sentit, Porta destaca que amb la Comissió de Festes es va decidir fer pagar als concerts “per mantenir la presència de grups de primer nivell a la festa major de Montblanc”.

També han sigut un èxit les ballades del seguici festiu, malgrat la pluja del dia 8 de setembre, que no va deixar ballar als Gegants de Montblanc. Enguany, seguici gran i petit han actuat junts a la plaça Major el 8 i 9 de setembre, amb una plaça plena de gom a gom. També ha tornat, com es feia abans de la pandèmia, el Beu les Bèsties, que va omplir els carrers de vila amb centenars de persones.

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook