Montblanc tanca un Festa Major molt participativa

El concert de Figa Flawas va ser un dels actes més multitudinaris

Montblanc ha tancat la Festa Major 2023 amb participació massiva a tots els actes. El més multitudinari, les ballades del seguici festiu a la plaça i el concert de Figa Flawas, Triquell i Julieta del dia 10 de setembre, que va aplegar milers de persones a Sant Francesc.

Del 7 a l’11 de setembre es van celebrar els actes més tradicionals. El dia 7 arrencava amb el Nunci pels carrers de Montblanc pregonant els actes de la festa. A la tarda van tenir lloc els versots de les Gitanes i Gitanos de Montblanc i a la nit el Beu les Bèsties, que també va ser multitudinari.

El dia 8 i 9 de setembre, la plaça Major va bullir de gent en les dues ballades del seguici festiu de la vila. Els dos dies van participar-hi el seguici gran i petit. El dia 8 també va ser un èxit el concert Introit i la Nit Jove organitzada per l’associació juvenil Barjaula.

Dissabte, Sant Miquel es va omplir de música amb la segona edició del festival Merlet, de músics de Montblanc i de la Conca. Més de 10 hores de música de proximitat. També dissabtes, els Torraires de Montblanc van realitzar la millor actuació de la temporada, descarregant el 4de6a i el 5 de 6, castells que no feien des del 2018. El dissabte també va tenir lloc la festa de la caricatura, on Joan Vizcarra va regalar originals a les centenars de persones que s’hi van acostar. Tampoc hi va faltar el foc, amb el correfoc infantil dissabte i el gran diumenge

La festa major es va tancar el dia 10 de setembre, amb els concerts de Sant Francesc com a actes destacats, i que van aplegar a milers de persones. Abans, el Corremúsics de la Bandarra Street Orquestra va fer ballar a grans i petits.

L’Ajuntament valora molt positivament la participació a tots els actes i el civisme.

Ramon de Domingo, regidor de festes de Montblanc
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook