Oficina de Turisme

Montblanc tanca una Setmana Santa amb un gran rendiment turístic

Els allotjaments han ratllat la plena ocupació i l'Oficina de Turisme ha atès unes 2.000 persones

Montblanc ha tancat una Setmana Santa amb plena ocupació turística. Els allotjaments del municipi i de la Conca de Barberà han ratllat la plena ocupació durant els dies festiu, mentre que l’Oficina de Turisme ha atès prop de 2.000 persones.

El bon temps ha afavorit l’arribada de turistes a la vila i les previsions de l’Oficina de Turisme s’han complert. Del dissabte 19 de març al passat diumenge 27 s’han registrat 600 consultes, una xifra que representa unes 2.000 persones ateses. Les dades són lleugerament inferiors a l’any passat, però cal tenir en compte que l’any 2015 la Setmana Santa va tenir lloc a l’abril.

De Divendres Sant a Diumenge de Pasqua, els dies de màxima activitat, es van atendre 416 consultes, que són 1.246 persones, pràcticament igual que l’any passat. El turista de proximitat ha estat el majoritari, amb un 70% de Catalunya, si bé han vingut turistes de l’Estat Espanyol, com ara del País Valencià, que ha representat el 25%, i d’altres indrets com Madrid, Aragó o el País Basc. Pel que fa a les pernoctacions, el 65% dels turistes de proximitat ho han fet al seu domicili, si bé s’ha incrementat un 15% aquella que han fet nit a Montblanc.

També hi ha hagut força activitat de visites guiades, amb 248 persones que han gaudit de les diverses propostes que ofereix l’Oficina de Turisme de la mà dels Guies de Montblanc.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp