Montblanc valora amb un notable la Festa Major 2022

Unes tres-centes persones han participat a l'enquesta de valoració

Uns tres-cents veïns de Montblanc han valorat amb un notable la Festa Major 2022. Són els que van respondre l’enquesta que l’Ajuntament de Montblanc va fer per conèixer la seva opinió sobre la festa. Entre els participants, més d’un 60%, tenen entre 15 i 39 anys.

Pel que fa als actes amb major valoració segons les respostes formulades a l’enquesta en destaquen el Seguici Popular, la Nit Jove, Corremúsics i el Festival Merlet, a més de la Barjaula, la Festa Flaix i el concert que van protagonitzar els Catarres. Fruit de l’enquesta, les montblanquines i els montblanquins valoren positivament la distribució d’espais de la festa major, la neteja i l’organització de les festes.

Tanmateix, la majoria dels enquestats, destaquen que s’estimen més la gratuïtat dels concerts. El regidor de Festes de l’Ajuntament de Montblanc, Santi Porta, agraïa la col·laboració i la participació de les veïnes i els veïns en la festa major i l’enquesta i destacava que “els resultats obtinguts de la participació de l’enquesta ens ajudaran a treballar per a les properes edicions de la celebració”.

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook