Montblanc viu un Carnaval d’èxit amb molta participació

Més de 600 persones van participar dissabte a la Gran Rua de Carnaval

Montblanc ha viscut un cap de setmana intens, amb la celebració del Carnaval. La rua de dissabte va ser l’acte més destacat, amb la participació de més de 600 persones. Desenes de grups, carrosses i comparses van omplir tot el recorregut de la rua de gresca, color, música i llum.

Abans, al matí, Montblanc va celebrar el Carnaval infantil i l’arribada del Carnestoltes i la seva Concubina. Va ser en un acte que va començar a la plaça Major i que va comptar amb la participació de la Bandarra Street Orkestra.

Des del balcó de l’Ajuntament, el Carnestoltes va proclamar la disbauxa fins dimarts, dia en què s’acabarà la festa. Enguany, el sèquit del Carnestoltes estava format per membres del Ball de Gitanes i Gitanos de Montblanc.

A la tarda, la rua de Carnaval va acabar a la plaça de Sant Francesc, on totes les colles participants van fer el seu espectacle final.

També va ser un èxit el sopar de Carnaval que es va celebrar al pavelló del Casal Montblanquí. Prop de 600 persones van sopar al pavelló i van gaudir de la festa posterior. Durant la nit es van donar a conèixer els primers premis de la categoria comparses de la Rua de Carnaval. El primer premi de 600 euros va ser per ‘Grease team’. El grup ‘Carnaval canalla’ va guanyar els 400 euros del segon premi, mentre que la comparsa ‘El tren de la bruixa’ es va emportar el tercer premi de 300 euros.

La resta de premis es donaran a conèixer dimarts a la tarda durant l’enterrament del Carnestoltes a l’antiga església de Sant Francesc, un acte que es podrà seguir en directe a Ràdio Montblanc.

Manifest del Carnestoltes de l’any 2023
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook