EFMR/Ràdio Montblanc

Montblanc viu un Sant Jordi massiu amb l’entrega de la rosa com a protagonista

L'acte va congregar centenars de persones aquest dilluns

Montblanc va viure aquest dilluns un diada de Sant Jordi plena de roses i llibres, enmig de la Setmana Medieval de Montblanc. L’acte central de la jornada va ser l’entrega de la rosa de Sant Jordi a la Princesa, que va congregar a centenars de persones a la muralla de Sant Francesc.

Al matí, Sant Jordi, la Princesa, el Rei i la Reina van visitar les escoles, i van assistir a la representació de la Llegenda de Sant Jordi dels nens i nenes de la Llar d’Infants Els Merlets. Un acte que els més petits interpreten amb tot detall, i que els converteix en els autèntic protagonistes de la diada de Sant Jordi a la vila. A la tarda, els principals protagonistes també van visitar els usuaris d’Aprodisca, i van assistir a una lectura de poemes.

Un dia de ràdio
La jornada va ser també especial per Ràdio Montblanc, ja que vam fer el programa ‘La Tarda’ des de Montblanc per tot Catalunya, explicant com es viu la diada de Sant Jordi a Montblanc, en plena Setmana Medieval. Per l’estudi de ràdio instal·lat a la plaça Major hi va passar el president de l’Associació Medieval, Joan López; el Rei i la Reina; la gent de l’espectacle infantil ‘Sant Jordi, la Princesa, la Rosa i el Drac’ i també els responsables de les representació de les Corts Catalanes de 1414 d’aquest proper diumenge.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp