Montblanc vol reactivar el pla parcial de la Batedora

S'hi podran construir 218 habitatges en uns terrenys d'11 hectàrees

L’Ajuntament de Montblanc ha engegat els tràmits per reactivar el pla parcial de la Batedora. Es tracta d’uns terrenys d’11 hectàrees que ja preveia el pla general del 1997, fa 25 anys.

L’any 2006, l’Ajuntament ho va intentar activar, però la crisi econòmica ho va deixar encallat fins ara. L’equip de govern creu que amb l’arribada de BonPreu al polígon logístic i de l’A-27, és un bon moment per tornar a reactivar aquest pla parcial. L’alcalde, Josep Andreu, assegura que “l’arribada d’empreses al polígon logístic i l’A-27 fa que sigui un bon moment per posar en servei tot el parc immobiliari de Montblanc”.

En aquests terrenys, situats entre l’avinguda Lluis Companys i l’avinguda General Prim, a tocar del Sól de l’Horta, el pla general preveu una gran rambla i més de 200 habitatges unifamiliars i adosats. Des de l’Ajuntament confien que pugui solucionar part del problema d’habitatge que hi ha a Montblanc. El regidor d’urbanisme, Juanma Cabello, assegura que “solucionarà una part del problema d’habitatge de Montblanc, però no tot”. Reconeix que “m’hauria agradat poder-lo canviar per incloure també pisos per a gent més jove, però això ens portaria molt de temps”.

Just aquest dijous, l ‘Ajuntament es va reunir amb bona part dels 37 propietaris dels terrenys per començar a activar tots els tràmits urbanístics. Segons el consistori, hi ha voluntat dels propietaris de tirar endavant el projecte.

Josep Andreu, alcalde de Montblanc
Juanma Cabello, regidor d’urbanisme de Montblanc
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp