Ràdio Montblanc

Montblanc vota amb certa normalitat des de primera hora del matí

A Montblanc a la 1 del migdia han votat 2144 persones

Montblanc ha obert el col·legi electoral a les 9 del matí amb certa calma. Al pati de l’escola s’hi ha congregat gent des de primera hora del matí. De fet, encara no eren les sis del matí i hi havia prop de 800 persones, custodiant el centre i esperant poder votar.

Les votacions s’han anat interrompent al llarg del matí, a causa del sistema informàtic, que no ha funcionat amb normalitat. També s’han aturat les votacions quan s’ha sabut que la Guàrdia Civil havia carregat al municipi de Sarral i que en qualsevol moment podien venir a Montblanc. A hores d’ara, però, no hi ha hagut presència policial, només dels Mossos d’Esquadra que estant a la porta de l’escola des de primera hora del matí. Una escola que, ara per ara, té tallats els accessos per l’avinguda Doctor Folch, ja que està tallada per un camió dels Bombers i un altre de Protecció Civil.

A hores d’ara encara no tenim dades de participació, tot i que l’anar i venir de gent ha estat constant durant tot el matí. Ara fa estona que la gent pot votar amb normalitat.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp