UBCM

Montse Guinovart, nova presidenta de la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc

L'assemblea anual de socis renova part de la junta i també aprova els eixos de treball pels propers mesos

La Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc ha renovat part de la junta directiva, en el marc de l’assemblea anual de socis, celebrada el passat dijous. La nova junta està formada per: Montse Guinovart, presidenta; Victòria Mateu, secretària, i Maria Teresa Roca, tresorera. La nova presidenta substitueix en el càrrec a Jordi Robusté, que es manté com a vocal de l’associació. A banda de Robusté, la resta de vocals de la junta són: Eli Palau, Laura Villar, Joan Torregrossa i Roser Rodríguez.

Montse Guinovart afirma: “La voluntat de l’associació sempre ha estat i és la defensa del comerç de proximitat, una activitat molt important pel teixit econòmic i social de Montblanc i pel seu paper de capitalitat comarcal. I, especialment, la defensa dels interessos dels associats a la UBCM. Des de fa temps, prioritzem l’enfortiment de la vila com a centre comercial a través de diferents campanyes i accions. I ho continuarem fent”. En l’actualitat, la UBCM té una setantena de establiments comercials associats. També es treballarà en una campanya de captació de nous socis.

D’altra banda, durant l’assemblea també es va fer un repàs de les diferents campanyes que s’han portat a terme el darrer any. Així, el 2015 s’han celebrat dues edicions de la Fira de la Ganga, s’ha editat material per rebaixes i s’ha organitzat la participació dels establiments a la Setmana Medieval. L’entitat també ha estrenat noves campanyes de promoció del comerç montblanquí, esperonades per diferents accions de comunicació i màrqueting: Benvinguda Primavera, Botigues al Carrer i Emporta’t Montblanc a la Bossa. Per enguany, l’associació preveu mantenir aquesta línia d’acció, amb l’objectiu d’atraure nous clients i fidelitzar els ja existents al centre comercial montblanquí.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp