J. López

Montserrat Miró celebra 100 anys acompanyada de la seva família a Montblanc

La celebració ha tingut lloc aquest divendres a la Residència-Llar Conca de Barberà

La Montserrat Miró Terrassa ha celebrat aquest divendres els seus 100 anys. Si bé el dia de l’aniversari és aquest proper diumenge 16 d’octubre, la Residència-Llar Conca de Barberà de Montblanc ho ha volgut celebrar aquest divendres.

L’àvia centenària ho ha celebrat acompanyada de la seva família: el seu fill Enric i la seva jove Núria, les seves tres nétes i els seus cinc besnéts. Els més petits li han llegit diversos poemes i li han entregat dibuixos fets per ells mateixos.

El seu fill, l’Enric Balauder, ha explicat que la seva mare era una gran aficionada a la muntanya i al cant, i ha destacat que bona part de la seva vida es va dedicar a ser modista. Balauder, en el seu discurs, ha lloat la feina dels treballadors i col·laboradors de la residència, on la seva mare hi és des de fa catorze anys.

La Montserrat ha rebut la medalla de la Generalitat de Catalunya de la mà de la directora del centre, Montserrat Santamaria. També han participat a l’acte el president del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, Josep Pijoan, i el regidor de serveis socials de l’Ajuntament de Montblanc, Oriol Pallissó. Tots dos han fet entrega a la Montserrat de diversos presents. També els residents del centre li han volgut fer un regal.

La celebració ha acabat amb l’actuació de la coral de la residència de la qual, precisament el fill de la Montserrat, n’és el director.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp