Cedida

Mor un jove de 23 anys practicant escalada a Montblanc

El noi s'hauria precipitat mentre feia la via ferrata les Venes de Rojalons

Un noi de 23 anys va perdre la vida aquest diumenge a Montblanc mentre practicava escalada. L’accident va tenir lloc als volts de la una del migdia a la via ferrata les Venes de Rojalons, al terme municipal de Montblanc.

Els Bombers de la Generalitat han destaca, segons les informacions facilitades, que un jove va caure de 15 metres mentre escalava, juntament amb un grup de vuit amics, la via ferrada anomenada les Venes de Rojalons.

Es va activar l’helicòpter amb els bombers del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) i del Grup d’Emergències Mèdiques (GEM), que van accedir fins on es trobava el jove per poder rescatar-lo amb grua. Malgrat fer-li les maniobres de reanimació cardiopulmonar, no es va poder fer res per salvar-li la vida. El noi tenia 23 anys i era veí de Barcelona. També hi van intervenir tres vehicles més dels Bombers per donar suport.

Els Mossos d’Esquadra, que es van activar amb dues patrulles, han dut a terme les tasques d’aixecament del cadàver i van obrir les diligències judicials i la investigació per esclarir les causes de l’accident.

La via ferrata les Venes de Rojalons és única a Espanya, ja que compta amb un tram subterrani.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp