Mossèn Jordi Díaz i Moix, nomenat Vicari de Montblanc

Durant el mes de setembre es faran efectius els canvis de parròquia. 

Aquest dilluns, 3 de juliol, l’Arquebisbat de Tarragona ha fet públic el nomenament,  signat per l’arquebisbe de Tarragona, Joan Planellas de Mn. Jordi Díaz Moix com a vicari de les parròquies de Sant Martí de Vilaverd, de  Sant Joan Baptista de Vallverd, de Sant Salvador de Rojals, de Sant Salvador de Prenafeta, de la  Transfiguració del Senyor de Pira, de Sant Llorenç Màrtir de Montbrió de la Marca, de Santa  Maria la Major de Montblanc, de Sant Joan Evangelista de Lilla, de Sant Jaume Apòstol de la  Guàrdia dels Prats i de Santa Maria de Barberà de la Conca (UPA Montblanc). També serà  encarregat de l’acompanyament espiritual al Santuari de la Mare de Déu de la Serra de  Montblanc. 

Així doncs, l’UPA de Montblanc queda formada per Mn. Josep M. Alegret com a Plebà i Mn.  Jordi Díaz i Mn. Andreu Figueras com a vicaris. 

Les Unitats Pastorals (UPA) són la nova organització territorial de l’Arxidiòcesi de Tarragona, configurades com una agrupació de parròquies, les quals, conservant la seva identitat, els seus  drets i els seus deures, comparteixen uns criteris pastorals comuns en clau missionera i sinodal  per tal de garantir la cura pastoral dels fidels de totes les parròquies i potenciar i facilitar la  creació de comunitats vives i evangelitzadores. Les UPA tenen unes parròquies de referència. 

La Conca de Barberà està formada per tres UPA: la de Montblanc, la de l’Espluga de Francolí i la  de Santa Coloma de Queralt. 

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook