catalunyareligió.cat

Mossèn Simó Gras, nou plebà de Montblanc

L'Arquebisbat de Tarragona ha fet avui els nomenaments i trasllada a mossèn Palacín a Reus

Mossèn Simó Gras serà el nou plebà de Montblanc en substitució de mossèn Albert Palacín. L’Arquebisbe de Tarragona ha fet públics aquest dimecres els nous nomenaments, i com ja s’havia anunciat, ha decidit rellevar Palacín del càrrec de plebà de Montblanc després de divuit anys.

Simó Gras, de 36 anys i natural de Mont-roig del Camp, torna a Montblanc on ja hi va passar un temps. De l’any 2005 al 2007 va ser vicari de Montblanc i fins al 2010 mossèn del col·legi Mare de Déu de la Serra. Després va passar per altres parròquies i ara ha arribat de Roma on ha acabat els seus estudis de dret canònic.

Gras, a més de plebà la parròquia de Santa Maria de Montblanc, també serà rector de les parròquies de Sant Jaume Apòstol de la Guàrdia dels Prats, de Sant Joan Evangelista de Lilla, de Sant Salvador de Prenafeta, de Sant Salvador de Rojals i de Sant Martí de Vilaverd. Mossèn Simó Gras també ha estat nomenat jutge del Tribunal Metropolità de Tarragona i capellà del Col·legi de la Mare de Déu de la Serra de Montblanc.

Gras ha explicat a Ràdio Montblanc i laConcaDiari.cat que entoma el repte “amb una enorme alegria, temor i respecte”. Destaca que “ja vaig estar a Montblanc col·laborant, però és molt diferent ser-hi ara com a responsable en una parròquia amb una història tant llarga i tant rica”.

També ha destacat que té molta il·lusió per participar a les Festes de la Serra i sobre Palacín ha dit que “ens veurem en els propers dies per fer el relleu, que estic segur que serà fàcil i agradable. Ell sempre tindrà les portes obertes de la parròquia”.

Per la seva banda, l’Arquebisbe de Tarragona ha nomenat a mossèn Albert Palacín nou capellà de la Comunitat de la Sagrada Família – Casa Sant Josep dels Germans de les Escoles Cristianes de la ciutat de Reus. El relleu a la plebania de Montblanc es farà efectiu el proper 13 de setembre a la 1 del migdia a l’església de Santa Maria, com ha anunciat el mateix Simó Gras.

Mossèn Jaume Sanahuja, de Montblanc, ha estat nomenat adscrit a la parròquia de Santa Maria de la vila.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp