Cedida

Música, teatre i poesia a les Nits d’Estiu de Montblanc

Arrencaran el proper dijous 28 de juliol

L’Ajuntament de Montblanc i el Punt de Serveis Juvenils en col·laboració amb l’Associació Juvenil Barjaula han preparat un nou programa d’actuacions culturals per a aquest estiu.

Es duran a terme el 28 de juliol i el 4, 11, 14, i 18 d’agost a les 10 de la nit al claustre del centre cultural Anselm Turmeda i a diferents indrets de la vila. Per aquesta ocasió s’ha programat música, poesia i teatre de diferents estils i gèneres. La primera actuació està prevista per dijous 28 de juliol serà una nit de música que anirà a càrrec del grup hongarès HolddalaNap Zenekar que es presentarà el seu últim treball. Un projecte liderat per Anna Gulash que recorre música d’arreu del món, poesia intensa que convida a la reflexió combinada amb música que deixa espai per a la improvisació i el joc.

Dijous 4 d’agost a les 22h al Centre Parroquial la companyia Teatràvid ens portarà Sexes. Una comèdia per a adults que destapa relacions humanes amb agilitat i sense cotilles, que exhibeix intimitats que caldria haver mantingut desades, perquè qui més qui menys té algun drap brut que demana silenci. El preu de l’entrada anticipada serà de 5€ i 10€ a taquilla. L’espectacle està adreçat a majors de 18 anys. Les entrades es podran adquirir anticipadament a partir de dilluns 25 de juliol a l’Oficina de Turisme.

La tercera activitat prevista serà dijous 11 d’agost a les 22h al claustre de Sant Francesc. Una nit de poesia, glosa, vi i estrelles a càrrec d’Alexandre Bonanit. L’activitat està adreçada a majors de 16 anys. Les places són limitades i cal inscripció prèvia a joventut@montblanc.cat.

Diumenge 14 d’agost l’associació juvenil Barjaula organitzada un vetllada de jazz al claustre de sant Francesc, a partir de les 7 tarda.

L’última nit d’estiu serà dijous 18 d’agost a les 22h al Teatre de Casal Montblanquí i anirà a càrrec del Mag Marcel un jove mag guanyador de les últimes edicions del festival Màgicus.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp