Compromís per la Conca

Neix la plataforma ‘Compromís per la Conca’

Tres entitats han engegat el projecte amb l'objectiu de treballar per la comarca

L’Associació La Conca 5.1, l’Associació d’Amics del Castell de Barberà de la Conca i l’Associació d’Amics del Paratge Natural de Poblet han signat un acord de col·laboració per crear la plataforma ‘Compromís per la Conca’. L’objectiu és agrupar entitats de la comarca interessades en promoure actuacions conjuntes arreu del territori que fomentin el creixement del patrimoni paisatgístic, cultural, històric, patrimonial i enològic.

Per dur a terme els objectius previstos, les entitats signants han acordat establir una comissió paritària formada per un representant de cada entitat per fer el seguiment de l’assoliment dels acords previstos, que haurà d’establir el pla de treball anual i es reunirà de manera trimestral.

Un dels responsables de la plataforma, Leandre Romeu, de La Conca 5.1 explica que «un dels objectius a llarg termini és crear un pla estratègic fet per moltes associacions de la Conca i a curt termini volem augmentar el nombre d’entitats, organitzar activitats conjuntament i intentar crear sinergies entre nosaltres».

La primera prioritat de les tres entitats promotores es donar a conèixer aquest acord i treballar per incorporar-hi altres entitats del territori amb l’objectiu de consolidar la plataforma Compromís per la Conca, com un àmbit de col·laboració entre les entitats de la comarca interessades en promoure un model de creixement sostenible, respectuós amb el medi ambient, participatiu i que tingui el benestar de tota la població de la comarca en el seu eix central.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp