Na Solera

Neix Na Solera, la nova Assemblea Feminista Revolucionària de la Conca de Barberà

Es defineixen com un col·lectiu de dones, no mixte i feminista, però també anticapitalistes, antifeixistes, antiracistes i ecologistes

Dones de diferents pobles de la comarca s’uneixen per crear aquest col.lectiu feminista, Na Solera. La seva intenció és socialitzar el discurs feminista i anticapitalista a la Conca, des d’una pràctica col·lectiva i d’autoorganització popular.

Tenen l’objectiu d’empoderar-se, de compartir i reflexionar col·lectivament, analitzar i deduir la situació com a dones en la societat, i més concretament a la comarca. Treballar conjuntament, des de l’acord i la comprensió, la cura i la decisió, per a millorar les vides de les dones de la Conca.

L’autoorganització i la força popular són els seus forts, i és per això que volen dur la seva pràctica com assemblea autònoma, però teixint totes les aliances que calguin, treballant colze a colze amb els diferents col.lectius del territori.

L’Ateneu Empelt Popular de la Conca de Barberà l’empelt serà la localització de les assemblees i ‘’entenem com l’espai estratègic des d’on construir poder popular i crear un espai de llibertat.’’

El col.lectiu també ha obert diferents xarxes socials sota el nom de Na Solera.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp