Cedida

Neix un col·lectiu antifeixista a la Conca de Barberà

Antifeixistes Conca anem per feina expliquen en un comunicat que el moviment sorgeix com a "reacció a l'auge de l'extrema dreta"

A la Conca de Barberà ha nascut un nou col·lectiu denominat “antifeixista”. Es tracta d’Antifeixistes Conca anem per feina i, segons expliquen en un comunicat, aquest nou moviment sorgeix com a reacció contra l’auge de l’extrema dreta i “la crisi del sistema capitalista”. El col·lectiu es presentarà públicament el proper 19 de gener a les 12 del migdia davant l’estació de tren de Montblanc, on es pintarà un mural. Tot, acompanyat amb vermut i música.

En el mateix comunicat, l’agrupació s’autodefineix com a anticapitalista, feminista, antiracista, antifeixista i es posiciona a favor de la lluita LGTBI. A més, es mostra preocupació i alarma pels presos i preses polítiques catalanes i l’auge de VOX a Andalusia. Les crítiques traspassen l’estat espanyol i Antifeixista Conca també s’alarma per la situació viscuda a, per exemple, Líbia, la guerra de Síria o l’auge de la dreta a Ucraïna i Polònia.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp